Αλεξάνδρεια 2012 ή Αγώνες σε περίοδο (νευρικής ή οικονομικής?) κρίσης

Πραγματοποιήθηκαν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης οι διεθνείς αγώνες «Αλεξάνδρεια» για μία ακόμη χρονιά με τη συμμετοχή 330 κολυμβητών από 44 σωματεία και με διεθνείς συμμετοχές. Σύμφωνα με την ομοσπονδία οι αγώνες διεξήχθησαν επιτυχώς (!). Εμείς θα θέλαμε να εντοπίσουμε κάποιες «δυσλειτουργίες»:

  • Δεν υπήρχαν χρόνοι αθλητών στις σειρές συμμετοχής με αποτέλεσμα να μην καταρτίζονται ορθά οι σειρές. Έτσι μεγάλοι και καταξιωμένοι  αθλητές κολυμπούσαν στην ίδια σειρά με πολύ μικρότερους και με πολύ διαφορετικούς  χρόνους.
  • Δεν λειτουργούσε σωστά ο ηλεκτρονικός πίνακας και οι πλακέτες τερματισμού (ως συνήθως).
  • Υπήρξε γενικότερη δυσλειτουργία στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων (αναρτήθηκαν κενά αρχεία το απόγευμα της πρώτης ημέρας).
  • Υπήρξαν δηλώσεις αθλητών, οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν,  ή τους απέσυραν κατόπιν διαμαρτυριών-ενστάσεων: ναι οι κανόνες πρέπει να  ισχύουν, αλλά να ισχύουν πάντοτε και για όλους και από τη στιγμή που έγιναν  οι δηλώσεις ποιοι ενοχλήθηκαν τόσο από τους ελάχιστους υπεράριθμους?

Και σίγουρα θα εντοπίσατε και άλλα και το κακό φάνηκε από την Τεχνική Σύσκεψη με διαφωνίες του τύπου ποιος δικαιούται δια να ομιλεί (εκλεγμένος ή διορισμένος) και συνεχίστηκε στη διάρκεια των αγώνων. Έπιδίωξη μας δεν είναι να κατηγορήσουμε την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, γιατί θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το μερίδιο ευθύνης του. Όμως, με κάθε σεβασμό τόσο προς τους εκλεγμένους αλλά και στους διορισμένους, αναρωτιόμαστε: «Μήπως θα έπρεπε να βάλουμε στην άκρη προσωπικές διαφορές, τα ύφη πολλών καρδιναλίων,  και να σκεφτούμε τους αθλητές?». Ξέρετε αυτούς που μοχθούν καθημερινά, αυτούς για τους οποίους γίνονται οι αγώνες, αυτούς που πληρώνουν κάθε μήνα για να είναι ανοικτό το Ποσειδώνιο? Περιμένουμε και τη δική σας άποψη…Πως σας φάνηκαν λοιπόν αυτοί οι αγώνες?

2 Σχόλια

  1. H ΦΙΛΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ Π.Ε.Κ.ΚΔ.Μ. ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΡΙΩΝ (ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ),ΚΑΠΑΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ…..ΓΝΩΣΤΟΥΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΛΕΙΨΗ α)ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΜΕ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΠΥΓΜΗ,β)ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ γ)ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ,ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΤΕΡΜΑ!!!

    • Ούτε καν μία καλή Ημερίδα Ορίων… χωρίς υποδομές τι να κάνεις? Αλήθεια αυτούς που τα φάγανε τους κάνανε τίποτε? Μπά…Οι γνωστοί άγνωστοι θα μας φάνε…Πάντως δεν ξέρω για καλούς αθλητές, εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν ελπιδοφόροι αθλητές, που όμως έχουν ανάγκη και καλούς, αφοσιωμένους και ενημερωμένους προπονητές. Πάντα χωρίς ανάμειξη γονέων! Δηλαδή όνειρα θερινής νυκτός!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: